OVER RHIANNON

 

Rhiannon - Way of the Horse werkt met het paard als leermeester aan menselijke ontwikkeling. Rhiannon - Way of the Horse is een netwerkorganisatie bestaande uit meerdere zelfstandig coaches en trainers. Mensen die hun sporen als ondernemer en in het vakgebied hebben verdiend. Specialisten op het gebied van het werken met het paard als leermeester en trainers/coaches uit het bedrijfsleven.

 

Het is onze missie om mensen te begeleiden dichter bij zichzelf te komen, bij hun eigen kracht, wijsheid, authenticiteit en inspiratie. Dit doen wij door in samenwerking met onze 4-benige partners en fantastische leermeesters, leerervaringen aan te bieden.

 

Ervaren staat dus centraal in ons werk met de paarden. Want zoals Confusius al zei: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het mij eigen maken.”

 

De trainers vertellen niet hoe het zit of hoe het moet maar bieden kaders aan waarbinnen diepgaand ervaren en leren plaats kan vinden. Ze doen daarbij een beroep op de innerlijke wijsheid, vermogens en het potentieel van de deelnemers.

 

4-benige partners

Niet elk paard is geschikt om op deze wijze met mensen te werken. De paarden die ons assisteren tijdens de workshops zijn speciaal geselecteerd en getraind om dit schitterende en bijzondere werk te kunnen doen, onze 4-benige partners en vrienden.

 

Wie is Rhiannon?

Rhiannon is de Keltische Godin van de paarden, van de natuur en de vruchtbaarheid. Haar naam betekent letterlijk ´Grote Koningin´. Zij is ook verbonden met dood, wedergeboorte en transformatie, de weg naar het Hogere Zelf.

 

Interviews/ Artikelen:

Haarlems Dagblad: Een witte merrie als soulmate & zakenpartner

Hoefwijzer: Wijze Leermeesters

 

 

 

wp0a9dd6e2_0f.jpg
RHIANNON - WAY OF THE HORSE
wpdb446b2e_0f.jpg

        H O M E               O P E N   W O R K S H O P S               B E D R I J V E N   E N   T E A M S                C O A C H I N G               A G E N D A                  C O N T A C T

drs Barbara Los

Oprichter, organisator

wp6e60dc7e_0f.jpg
wp575d956c_0f.jpg